Palvelut

Neuropsykiatria, psykoterapia, koulutukset ja valmennukset

Kehitämme neuropsykiatrian työryhmiä ja palvelujärjestelmiä. Meillä on laaja kokemus julkisen sektorin, yritysten ja yksittäisten asiakkaiden kanssa työskentelystä. Tarjoamme työnohjausta, koulutusta konsultointia ja psykoterapiaa – yhä enemmän myös verkossa.

Neuropsykiatria

Neuropsykiatria on näkökulma ja toimintatapa, joka yhdistää sekä neurologisen että psykiatrisen käsityksen mielen toiminnasta. Neuropsykiatrista osaamista tarvitaan diagnostiikan ja hoidon lisäksi kuntoutuksen kaikilla osa-alueilla.

Psykoterapia

Ihminen kokee elämässään tilanteita ja vaiheita, joiden työstämisessä voi on olla tarpeen keskustella ammattilaisen kanssa. Psykoterapia on vuorovaikutukseen perustuvaa, psyykkisten, elämää vaikeuttavien ongelmien hoitoa – se antaa keinoja käsitellä ajatuksia ja tunteita.

Työnohjaus

Työnohjaus auttaa kasvattamaan työhyvinvointia. Kyse on yksilö- tai ryhmämuotoisesta, keskusteluun perustuvasta vuorovaikutuksesta. Wellmindin asiantuntijat auttavat työntekijän omien voimavarojen tukemisessa ja kehittämisessä.

Koulutus ja konsultointi

Wellmind kouluttaa neuropsykiatristen sairauksien tutkimukseen, hoitoon ja kuntoutukseen liittyvissä asioissa. Autamme myös kehittämään neuropsykiatrisia palvelujärjestelmiä asiakasorganisaatioissa.