Koulutus ja konsultointi

Kehitämme, koulutamme, konsultoimme

Wellmind kouluttaa neuropsykiatristen sairauksien tutkimukseen, hoitoon ja kuntoutukseen liittyvissä asioissa. Autamme myös kehittämään neuropsykiatrisia palvelujärjestelmiä asiakasorganisaatioissa.

Enemmän neuropsykiatrista osaamista, parempia palveluita

Wellmind tarjoaa neuropsykiatriaan ja työyhteisöjen kehittämiseen liittyviä koulutuksia ja konsultaatioita niin yksityisille ihmisille kuin yrityksille, julkisille sote-organisaatioille ja oppilaitoksille. Koulutukset vahvistavat osaamista, asiantuntijuutta ja ammattitaitoa. Neuropsykiatrisen osaamisen lisääntyminen auttaa soveltamaan tietoa omassa toiminnassa sekä huomioimaan paremmin asiakkaan hoitotapamieltymyksiä.

  • Koulutuksia ja konsultaatioita mm. kunnille, oppilaitoksille ja yrityksille
  • Kehittävät ammattitaitoa ja asiantuntijuutta
  • Koulutukset sekä verkossa että lähiopetuksena

Ota yhteyttä


Koulutukset yrityksille ja julkiselle sektorille

Wellmindin koulutukset räätälöidään aina tilaajan tarpeita vastaaviksi. Koulutukset soveltuvat esimerkiksi kasvatus- ja opetusalan sekä sosiaali- ja terveysalan henkilöstölle, joka haluaa päivittää tietojaan.

Konsultoinnilla osaamista

Tarjoamme ratkaisuja erilaisiin yritysten ja sote-alan organisaatioiden työelämän tarpeisiin. Tavoitteena on auttaa kehittämään asiakasorganisaatioiden toimintaa. Ydinosaamistamme on oppimisen, työelämän ja neuropsykiatristen palvelujen ja prosessien kehittäminen