Me olemme

Wellmind on osaava, valoisa ja vaikuttava neuropsykiatrisen osaamisen ja palveluiden innovaattori sekä työelämätaitojen ja oppimisen suunnannäyttäjä.

Wellmind – neuropsykiatrian, psykoterapian ja työelämäkehittämisen koulutus-, valmennus- ja kuntoutuspalveluita.

Wellmind Terveys Oy on vuonna 2007 perustettu oululainen yritys. Tarjoamme neuropsykiatrisia palveluita, psykoterapiaa, työnohjausta ja työelämäkehittämispalveluita sinulle sopivana ajankohtana joko verkossa tai lähitoteutuksena.

Päämäärämme on auttaa ihmisiä ymmärtämään ja hyväksymään yksilölliset haasteet osana hyvää työelämää.

  • Neuropsykiatria
  • Psykoterapia
  • Työnohjaus
  • Konsultointi
  • Koulutukset ja verkkovalmennukset
  • Palveluita yrityksille, julkiselle sektorille ja henkilöasiakkaille

Apunasi paikan päällä ja verkossa

Wellmindin missiona on lisätä oppimista ja hyvinvointia sekä NEPSY-tietoutta yhteiskunnassa ja vahvistaa ihmisten resursseja oman elämänsä hallitsemiseen. Kaikkea toimintaamme ohjaa tavoite olla osaava, valoisa ja vaikuttava neuropsykiatrisen osaamisen ja palveluiden innovaattori sekä työelämätaitojen ja oppimisen suunnannäyttäjä. Tarjoamme myös verkkovalmennuksia, jotta mahdollisimman moni löytäisi kaipaamansa tuen.

 

Asiantuntijat

Asko Niemelä

Psykiatrian erikoislääkäri, työnohjaaja ja organisaatiovalmentaja

Psykiatriassa Askon erityisenä osaamisena ja kiinnostuksenkohteena on neuropsykiatria. Hän on kiinnostunut myös yleissairaalapsykiatriasta ja kivunhoidosta, joissa molemmissa hänellä on erityispätevyys.

Asko on ollut merkittävästi vaikuttamassa neuropsykiatristen palveluiden kehittämiseen maassamme. Viimeisten vuosien aikana hän on työskennellyt aktiivisesti myös kehitysvammapsykiatriassa. Asko työskentelee myös työnohjaajana (Balint-työnohjaaja). Lisäksi hän on pätevöitynyt johdon ja esimiesten työnohjaajaksi.

Tarmo Junttanen

Projektipäällikkö, kouluttaja, hallintotieteiden maisteri (HTM)

Tarmolla on monipuolinen kokemus sosiaali- ja terveysalalta kuntoutuksen ja työelämän asiantuntijatehtävistä, projektien hallinnoinnista, ohjauksesta ja kouluttamisesta. Erityisalana neuropsykiatria ja ammatillinen kuntoutus. Hän on ollut kehittämässä muun muassa kolmannen sektorin sosiaalista yritystoimintaa: työllistyjien arviointi, rekrytointi-, kuntoutus- ja valmennusmalleja.

Wellmindilla Tarmo toimii suunnittelun ja kehittämisen sekä koulutusten ja valmennusten parissa.

Sanna Kolehmainen

Sairaanhoitaja (AMK), traumapsykoterapeutti, sertifioitu EMDR-terapeutti, sensomotorinen psykoterapia 1 tason koulutus, neuropsykiatrinen valmentaja

Sannan terapeuttisen työskentelyn perustana on pyrkimys kohdata ihminen yksilönä, osana omaa henkilöhistoriaansa.

Sanna on pitkä kokemus työskentelystä psykiatrisessa sairaalassa pääosin yleissairaalapsykiatrian yksiköissä; somaattisiin sairauksiin liittyvien kriisien hoidossa sekä psykosomaattisten ilmiöiden parissa. Hän on kiinnostunut ihmisen kehon ja mielen yhteistyöstä.

Marika Koivuniemi

Valmentaja, kasvatustieteen maisteri (KM)

Marika on viittä vaille valmis kasvatustieteentohtori aiheesta jatkuva oppiminen ja oppimisen itsesäätely. Hän on kokenut kouluttaja ja valmentaja.

Marika on oppimisen, itsensäjohtamisen ja työelämäkehittämisen asiantuntija ja erityisesti kiinnostunut siitä, kuinka jokainen voi hyödyntää omia henkilökohtaisia resursseja koulu- ja työelämässä säädellen omaa toimintaa,motivaatiota ja tunteita erilaisten haasteiden edessä.

Terhi Vesterinen

Valmentaja, kauppatieteiden maisteri (KTM), Business Coach (PCC)

Terhi on toiminut organisaatioden ja johtamisen kehittäjänä, valmentajana ja ammatillisena opettajana vuosien ajan. Yrittäjänä Terhi on ollut mukana lukuisissa asiakkaiden kehittämishankkeissa. Hänellä on myös monipuolinen kokemus johtamis- ja kehittämistehtävistä eri toimialoilla.

Sari Valppu

Toimitusjohtaja, valmentaja, johdon- ja esimiesten työnohjaaja (STOry), hallintotieteen maisteri (HTM)

Sarin vahvuutena on monipuolinen osaaminen ja kiinnostus viestintään. Sarilla on pitkä kokemus viestinnän asiantuntija- ja johtotehtävistä ja hän on toiminut myös yrittäjänä ja toimitusjohtajana terveydenhuoltoalalla.

Sari innokas kehittämään parempia työyhteisöjä ja valmentamaan esihenkilöitä tähän tehtävään. Erityisen kiinnostunut hän on muutoksen viestinnästä ja johtamisesta osana oppimisen kehittämisestä erilaisissa organisaatioissa.

Tutustu koulutuksiin