Me olemme

Wellmind on osaava, valoisa ja vaikuttava neuropsykiatrisen osaamisen ja palveluiden innovaattori sekä työelämätaitojen ja oppimisen suunnannäyttäjä.

Wellmind – neuropsykiatrian ja työelämäkehittämisen koulutus-, valmennus- ja kuntoutuspalveluita.

Wellmind Terveys Oy on vuonna 2007 perustettu oululainen yritys. Tarjoamme neuropsykiatrisia palveluita, työnohjausta ja työelämäkehittämispalveluita sinulle sopivana ajankohtana joko verkossa tai lähitoteutuksena.

Päämäärämme on auttaa ihmisiä ymmärtämään ja hyväksymään yksilölliset haasteet osana hyvää työelämää.

  • Neuropsykiatria
  • Työnohjaus
  • Konsultointi
  • Koulutukset ja verkkovalmennukset
  • Palveluita yrityksille, julkiselle sektorille ja henkilöasiakkaille

Apunasi paikan päällä ja verkossa

Wellmindin missiona on lisätä oppimista ja hyvinvointia sekä NEPSY-tietoutta yhteiskunnassa ja vahvistaa ihmisten resursseja oman elämänsä hallitsemiseen. Kaikkea toimintaamme ohjaa tavoite olla osaava, valoisa ja vaikuttava neuropsykiatrisen osaamisen ja palveluiden innovaattori sekä työelämätaitojen ja oppimisen suunnannäyttäjä. Tarjoamme myös verkkovalmennuksia, jotta mahdollisimman moni löytäisi kaipaamansa tuen.

 

Asiantuntijat

Asko Niemelä

Psykiatrian erikoislääkäri, työnohjaaja ja organisaatiovalmentaja

Psykiatriassa Askon erityisenä osaamisena ja kiinnostuksenkohteena on neuropsykiatria. Hän on kiinnostunut myös yleissairaalapsykiatriasta ja kivunhoidosta, joissa molemmissa hänellä on erityispätevyys.

Asko on ollut merkittävästi vaikuttamassa neuropsykiatristen palveluiden kehittämiseen maassamme. Viimeisten vuosien aikana hän on työskennellyt aktiivisesti myös kehitysvammapsykiatriassa. Asko työskentelee myös työnohjaajana (Balint-työnohjaaja). Lisäksi hän on pätevöitynyt johdon ja esimiesten työnohjaajaksi.

Tarmo Junttanen

Koulutuspäällikkö, kouluttaja, hallintotieteiden maisteri (HTM), neuropsykiatrinen valmentaja

Tarmolla on monipuolinen kokemus sosiaali- ja terveysalalta kuntoutuksen ja työelämän asiantuntijatehtävistä, projektien hallinnoinnista, ohjauksesta ja kouluttamisesta. Erityisalana johtamisen psykologia, neuropsykiatria ja ammatillinen kuntoutus. Hän on ollut kehittämässä muun muassa kolmannen sektorin sosiaalista yritystoimintaa: työllistyjien arviointi, rekrytointi-, kuntoutus- ja valmennusmalleja.

Wellmindilla Tarmo toimii suunnittelun ja kehittämisen sekä koulutusten ja valmennusten parissa.

Sari Valppu

Toimitusjohtaja, valmentaja, johdon- ja esimiesten työnohjaaja (STOry), hallintotieteen maisteri (HTM)

Sarin vahvuutena on monipuolinen osaaminen ja kiinnostus viestintään. Sarilla on pitkä kokemus viestinnän asiantuntija- ja johtotehtävistä ja hän on toiminut myös yrittäjänä ja toimitusjohtajana terveydenhuoltoalalla.

Sari innokas kehittämään parempia työyhteisöjä ja valmentamaan esihenkilöitä tähän tehtävään. Erityisen kiinnostunut hän on muutoksen viestinnästä ja johtamisesta osana oppimisen kehittämisestä erilaisissa organisaatioissa.

Tutustu koulutuksiin